خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ
معرفی تخم مرغ
تخم مرغ، محصولی از پرنده مرغ است که به عنوان یک منبع غذایی مهم شناخته میشود. این تخم، معمولاً دارای پوسته سخت بیرونی و دو قسمت زرده و سفیده داخلی است. زرده تخم مرغ معمولاً حاوی چربیها، پروتئینها و ویتامینها و مواد معدنی است و سفیده تخم مرغ از پروتئینهای سفیدهای مانند آلبومین پر است. تخم مرغ یکی از منابع مهم پروتئین، ویتامین و مواد معدنی برای تغذیه انسانها است و در بسیاری از غذاها و طبخ های مختلف به کار میرود.
خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ دقیقا چه کاری انجام میدهد؟
خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ یک سیستم صنعتی است که برای پاستوریزه کردن و فراوری تخممرغ بهکار میرود. این خط شامل مراحل مختلفی مانند شستشو، گرمکردن، سرخکردن، بستهبندی و ذخیرهسازی است که به منظور بهبود ایمنی و بهرهوری تخممرغ مورد استفاده قرار میگیرد.
ماده اولیه خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ
میانگین وزن تخم مرغها حدود 55 تا 60 گرم است، پوست تخممرغ 10 تا 15 درصد کل وزن را تشکیل میدهد.
یک عدد تخم مرغ شامل 50 گرم مایع تخم مرغ میباشد.
رنگ زرده تخم مرغ به غذایی که مرغ تخمگذار می خورد بستگی دارد. خوراک هر مزرعه متفاوت است. رنگ زرده تخم مرغ روی ارزش غذایی تخم مرغ تاثیری ندارد.
مشاهده اطلاعات و نحوه عملکرد خط تولید نشاسته فراوری شده
قسمت های مختلف خط پاستوریزه و فراوری تخم مرغ
- سیستم تخم مرغ شور شامل 5 مرحله میباشد.
در عکس زیر 5 مرحله را به ترتیب مشخص کرده ایم.
در صورت نیاز مشتری میتوانیم قسمت بازرسی نور که از ورود تخم مرغ های دارای نطفه و یا لکه خون به تخم مرغ شکن جلوگیری میکند. را به خط اضافه کنیم.
مرحله تخم مرغ شکن
تخم مرغ شکن در چند حالت ارائه می شود: دستی – اتوماتیک (روتاری – رولر)
حالت دستی:
تخم مرغ به صورت دستی به دستگاه تزریق میشود.
حالت رولر :
در بعضی خط ها دوربین هایی با تکنولوژی بالا تعبیه شده که از ورود زرده های ترکیده به نقاله جلوگیری میکند در نتیجه هرگز مشکل مخلوط شدن سفیده با زرده وجود ندارد.
مرحله نگهداری و هموژنیزه کردن
نکته: دستگاه هموژنیزه بصورت اختیاری به سیستم اضافه می شود
مرحله پاستوریزاسیون
پاستوریزاسیون با دونوع دستگاه پاستوریزه لوله ای و plate انجام میشود.
دستگاه پاستوریزاسیون لوله ای یا tubular بهترین نوع پاستوریزه تخم مرغ است. زیرا تغییر دما در آن وجود ندارد چراکه تغییر دما باعث پخته شدن تخم مرغ و از بین رفتن محصول میشود.
مرحله پرکن اسپتیک BIB (bag-in-box)
این دستگاه میتواند کیسه های اصطلاحا BIB را با حجم 1 تا 30 لیتر پرکند. این دستگاه میتواند یک کله یا دو کله باشد.
تجهیزات لازم و اختیاری خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ
تجهیزات لازم زیرمی تواند بصورت محلی هم آماده سازی شود:
- دیگ بخار 1 تنی که می تواند بخار تولید کند(گازی یا بنزینی)
- هوای فشرده حدود 1 متر مکعب در دقیقه، برای
- استخر آب خنک کننده 10 متر مربع
- برج خنک کننده 100 متر مکعب در ساعت
موارد اختیاری:
- دارا بودن سیستم تمیزکن داخلی کل سیستم (Cleaning-In-Place (CIP شامل مخزن اسید، مخزن قلیایی، مخزن آب گرم.
- دستگاه خشک کن: تبدیل مایع به پودر.
- سانتریفیوژ پوست تخم مرغ : پوست را بصورت کامل از هرگونه مایع جدا کرده و پوست خشک تحویل میدهد.
- لایت اینسپکتور: خون در تخم مرغ را تشخیص می دهد.
- دوربین تشخیص زرده های پاره شده : در مرحله بعد از تخم مرغ شکن نباید زرده ها به سفیده ها مخلوط شوند.
نحوه ثبت سفارش خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ
میتوانید برای خرید خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ به فروشگاه ما sales.cnctransit.ir مراجعه کنید.
این فروشگاه یکی از وب سایتهای فروش دستگاه های صنعتی در ایران میباشد و خط پاستوریزاسیون و فراوری تخم مرغ نیز یکی از محصولات موجود در آن میباشد. قبل از خرید دستگاه، بهتر است از قابلیتها و مزایای آن که در مقاله به آن اشاره شد. آگاهی داشته باشید و با مشاوران فنی سایت فروشگاهی ما مشورت کنید. همچنین، قیمت دستگاه و شرایط خرید را نیز باید قبل از خرید بررسی کنید.
ما در سی ان سی ترانزیت خدمات خرید خارجی، حمل بین المللی و واردات دستگاه آلات صنعتی را بصورت کامل از لحظه بارگیری در مبدا تا استقرار در محل مورد نظر شما را انجام میدهیم. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.